Kundeservice   |     Dansk   DKK   |  
Select country
Select language
Log ind
Bad call | Cosmopharma

Cosmopharma tester ikke på dyrCosmopharma tar tydelig avstand fra all form for testing på dyr eller dyreforsøk, og vi har en tydelig policy der vi tar avstand fra dette. Vi stiller krav til våre leverandører og kan garantere deg som kunde at hverken ingrediensene eller sluttproduktet noen gang er testet på dyr.

Vi i Cosmopharmas ledelse er alle dyreeiere. Vi elsker dyr og ville aldri akseptere at dyretesting eksisterer i noe ledd av vår virksomhet.

Alle produkter testes derimot grundig før de slippes på markedet. De tester som utføres er "In Vitro" tester der man med laboratorieutstyr studerer effektene av produktene i artifisielt miljø.
Det utføres også "In Vivo" tester der frivillige personer bruker produktene i sitt naturlige miljø. Da deler man gjerne opp en gruppe i to, der den ene halvdelen får det virkelige produktet og den andre halvdelen får placebo produkter uten noen funksjoner. Når resultatene fra disse gruppene kommer inn så sammenlignes og forskes det på denne informasjonen. Testpanelet består alltid av frivillige personer av begge kjønn og i alle aldre.

Når du kjøper et produkt fra Cosmopharma kan du derfor være helt sikker på at det er kontrollert og testet men at dette aldri blir utført på dyr.

Cosmopharmas tydelige policy har blitt notert av blant annet Dyrevernalliansen och vi har kommet på deres grønne liste over kosmetikk som ikke testes på dyr:
» http://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr

 

Cosmopharma er godkjente av dyrevernsorganisasjonen PETA

For å ytterligere fremme vårt ståsted, så er vi medlemmer i en av verdens fremste dyrerettsorganisasjon PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). PETA har i årenes løp hatt en rekke kjente ambassadører som Madonna, Kylie Minogue, Eva Mendes, Anna-Nicole Smith, Alicia Silverstone, Bjørk m.fl.

Cosmopharma er representert på PETA's hjemmeside, som et Cruelty-free company:
» http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=4625

Vi har derfor også retten til å benytte PETA's offisielle logo "the cruelty-free bunny" i brosjyrer, på hjemmesiden og på produkter o.s.v.Cosmopharma er også representert på den Norske organisasjonen Dyrevernalliansen's hjemmeside:
» http://dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/ikke_testet_pa_dyr

Vårt mål er at du som kunde i Cosmopharma skal kunne føle deg trygg på ditt valg av skjønnhetsprodukter.

Din indkøbskurv er tom
Information
Netbutik
Diverse
© Cosmopharma   |   Købsbetingelser   |   Personvern   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Find nærmeste konsulent   |   Sitemap